Publicaties

Publicaties

Onderstaand vindt u een overzicht van onze publicaties, waaronder de jaarverslagen, het kwaliteitsjaarverslag, de Algemene Voorwaarden en de tarievenlijst.

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden zijn schriftelijke afspraken tussen de cliënt en ons als zorgaanbieder en regelen de rechten en plichten. Onderstaand kunt u de Algemene Voorwaarden voor de Verpleging, Verzorging en Thuiszorg downloaden. Het algemeen deel is altijd van toepassing ongeacht soort zorg die u ontvangt. De bijzondere delen zijn alleen van toepassing als u een specifieke soort zorg krijgt. In bijgevoegde publieksfolder krijgt u uitleg over de Algemene Voorwaarden en de belangrijkste rechten en plichten. Deze voorwaarden gelden niet voor cliënten met een BOPZ-status en cliënten KwadrantGroep Huishoudelijke hulp (Wmo) en Kwadrantgroep Begeleiding (Wmo).

Jaarverslag (incl. kwaliteitsjaarverslag)

Onderstaand het jaarverslagen van het afgelopen jaar. In het jaarverslag van KwadrantGroep legt de Raad van Bestuur verantwoording af over KwadrantGroep en haar merken: de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Huishoudelijke Hulp en servicepakket pluZ. Aan het jaarverslag is het kwaliteitsjaarverslag toegevoegd, daarmee volgen wij de eisen die door de overheid vastgesteld zijn in het Kwaliteitskader.

Heeft u nog vragen?

Bel 088 512 70 00 of mail ons

Wij gebruiken cookies op deze website.